Translate

16 dec Julbord med Putte and the pikes

Välkommen till Orsa!

Mitt i sagolikt vackra omgivningar på 60:e breddgraden ligger Orsa. Sida vid sida med skönheten spirar också en bygd full av framtidstro och framsteg. På armlängds avstånd finner du ett imponerande stort utbud av aktiviteter, upplevelser och möjligheter. Orsa är platsen för sköna upplevelser men också en nära del av Sverige att leva och verka i.

 

Fira påsken i Orsa

Orsa Grönklitt i Dalarna ger den första touchen av fjällen, med allt du kan önska av snösäkra förhållanden och storslagen natur.
Här väntar den kompletta skidsemestern för hela familjen. Skidåkning i 23 pister och 10 mil längdspår, aktiviteter och Orsa Rovdjurspark.
Allt ligger nära, bara 33 mil från Stockholm med modernt boende och ett stort serviceutbud på gångavstånd från backar och spår. Förutom de vanliga aktiviteterna med skidskola, barnaktiviteter, hundspann, skoter och skidåkning så finns god mat på Toppstugan och Restaurang Ugglan & Björnen samt fantastiska djur i Rovdjursparken. Nere i Orsa Centrum finns handel, systembolag, caféer och inte minst Orsa Bowling. Så varmt välkommen att besöka Orsa i vinter/vår!